distribuitor exclusiv FoxMind
 
E-mail:  
Parola:  
Remember me.

Producatori

Fox Mind Smart Games
Gigamic

Jocuri online

Evenimente

Parteneri

Home :: Termeni si Conditii

 

Administrarea site-ului:

Site-ul logicgames.ro este proprietatea SC Alpha Telecom srl, cu sediul in Bucuresti, str Pretorienilor, nr 6, sector 5, inregistrata la Registrul Comertului sub nr J40/3882/1996, CIF RO8489302 si este administrat de Popescu Silviu.

Utilizarea site-ului:

Alpha Telecom srl permite vizualizarea si descarcarea informatiilor de pe acest site exclusiv in scop personal, fiind interzisa utilizarea acestora in scopuri comerciale sau in orice alt site fara acordul nostru si al Foxmind - Israel. Termenii de utilizare ai acestui site, se vor aplica la fiecare accesare a paginilor Site-ului si la toate utilizarile continutului acestuia. Sunteti de acord si acceptati ca putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site si putem arhiva din continutul site-ului, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri, operatiuni ce se pot efectua fara nici o notificare prealabila.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. In situatia in care constatam ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Comandarea produselor:

Puteti face o comanda la noi prin mail sau telefonic. Dupa comanda, veti primi o confirmare automata a comenzii in care veti avea detaliat produsele comandate si datele personale. Daca observati o eroare in comanda dumneavoastra va trebui sa ne contactati imediat. Daca aceasta nu se intampla, intelegem ca acceptati detaliile comenzii (preturi, produse, date de livrare sau facturare, etc) asa cum sunt ele scrise. Acceptarea unei comenzi din partea noastra are loc in momentul in care printr-un e-mail sau prin telefon sunteti anuntat.

Dreptul de denuntare unilaterala a contractului:

Pentru vanzarile la distanta se aplica prevederile Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsele comandate si primite trebuie returnate in amabalajul lor original. Prin deschiderea ambalajului original inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Alpha Telecom srl va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma restituita nu include cheltuielile de transport sau orice alte taxe, comisioane, speze bancare, cheltuieli postale. Returnarea produselor se face obligatoriu numai dupa notificarea in scris. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila. In temeiul legislatiei in vigoare privind protectia consumatorului, "Clienti" sau "consumatori", in sensul legii, sunt numai persoanele fizice. Dispozitiile legii privind protectia consumatorului nu sunt aplicabile persoanelor juridice. In cazul in care se constata lipsa unor componente ale produselor comandate, Alpha Telecom srl va schimba sau inlocui produsele cumparate sau va restitui costul acestora. In acest caz costurile de transport sunt suportate de Alpha Telecom. Aveti obligatia sa ne notificati in scris asupra acestui aspect in 10 zile de la primirea coletului, iar in cazul jocurilor puzzle 3 zile de la primirea coletului. Modul de contactare si detaliile necesare identificarii noastre se regasesc in pagina Contact.

Prelucrarea datelor cu caracter personal si confidentialitatea acestora:

Alpha Telecom administreaza in conditii de siguranta, conform legii si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre si despre dumneavoastra. Formularul de comanda / inregistrare prezentat pe Site cere informatii prin care puteti fi identificati sau pentru a va contacta si procesa solicitarea dumneavoastra. Datele colectate folosim in urmatoarele scopuri: - Expedierea si facturarea comenzilor dumneavoastra. - Rezolvarea anularilor sau plangerilor referitoare la comanda si produsele achizitionate. - Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale Site-ului. - Abonarea la buletine informative periodice si oferte comerciale – cu aprobarea dumneavoastra. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate catre partenerii contractuali care asigura serviciile de curierat. Alpha Telecom poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: conformarea la prevederile legii, expedierea comenzilor, efectuarea gestiunii economico-fiananciara si administrativa, autentificarea tranzactiilor de comert electronic, efectuarea platilor, protejarea si apararea drepturilor de proprietate intelectuala si copyright ale Alpha Telecom. Atunci când suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele datele necesare indeplinirii obiectului solicitarii. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de pe pagina de Contact. In cazul modificarii datelor personale pe care ni le-ati comunicat, va rugam sa ne informati cat mai repede posibil.

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime:

Alpha Telecom colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul Site-urilor., inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat. Alpha Telecom poate folosi in cadrul Site-urilor cookies, stocand temporar date cu caracter personal pentru a imbunatati securitatea accesului si pentru a va furniza un serviciu mai bun.

Securitatea datelor colectate:

Compania Alpha Telecom utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare. Serverele pe care Site-urile sunt gazduite de catre o firma de specialitate (ISP), sunt protejate de la acces fizic si de la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre solutia Alpha Telecom, este periodic analizata din punct de vedere al securitatii. Alpha Telecom nu este raspunzatoare de pierderea sau accesul neautorizat la datele cu caracter personal datorate folosirii mediilor nesecurizate de comunicatie (de exemplu e-mail) sau datorate ISP-urilor.

Declinarea responsabilitatii:

Alpha Telecom nu va fi responsabila pentru pagubele sau problemele care apar din accesarea sau incapacitatea de a accesa acest site, sau din increderea in orice informatie oferita aici. Alpha Telecom isi declina orice responsabilitate pentru pagube directe, indirecte, ocazionale, importante, punitive sau de alt gen, pentru ocazii pierdute, profit pierdut, sau pagube si pierderi de alt gen. Aceasta limitare include si pagube provocate de orice virusi care pot afecta calculatorul dumneavoastra. Alpha Telecom nu isi asuma raspunderea pentru pagubele care rezulta din completarea incorecta, eronata sau incompleta a datelor de catre utilizatori cu ocazia efectuarii comenzii. Toate comenzile utilizatorilor vor fi salvate si depozitate. Alpha Telecom nu isi asuma raspunderea pentru pagubele sau intirzierile livrarii in urmatoarele situatii de criza: calamitati naturale, stare de necesitate, acte de terorism,stare de razboi. In situatiile enumerate livrarile vor fi suspendate pe perioada acestora.

Link-uri la alte site-uri:

Orice legaturi cu alte site-uri Internet sunt oferite ca un avantaj. Alpha Telecom nu are nici un fel de responsabilitate sau control asupra continutului sau operarii unor asemenea site-uri si nu va fi responsabila de nici un fel de pagube sau accidente care apar din continutul sau operarea acestora.

Modificari:

Compania Alpha Telecom isi rezerva dreptul de a modifica, inlocui sau sterge orice continut sau poate restrictiona accesul sau suspenda distribuirea acestui portal in orice moment si la propria sa discretie.

Tags:  Smart GamesGigamicFox MindThinkfunJocuri LogiceRiver Crossing (SCOS DIN FABRICATIE)Colorio (6+, 2-5 jucatori)Abalone Travel (7+, 2 jucatori, cca 30 minute)Digit (8+, 1 jucator)Hide & Seek Safari (6+, 1 jucator)Abalone (7+, 2 jucatori, cca 30 minute)Vikings (6 ani+, 1 jucator)Professor Tempus (8 ani+, 2-5 jucatori)Turbomind Twister (7+/1 jucator)SIX (6+, 2 sau 4 jucatori, 10-20 minute)Rush Hour (8+, 1 jucator)Zoologic (5+, 1 jucator)Tea Time (8 ani+, 2-4 jucatori)Fish Fish (8 ani+, 2-8 jucatori)Butterflies (6ani+, 1 jucator)Camouflage (6+, 1 jucator)Castle Logix (3+, 1 jucator)Iq Puzzler (6+, 1 jucator)Alcatraz (10+, 1 jucator)Equilibrio (6+, 1 jucator)Sleeping Queens (8+, 2-5 jucatori, cca 15 min)Rat-a-Tat! (6+, 2-6 jucatori, cca 15 minute)Penguins (6+, 1 jucator)Colour Code (5+, 1 jucator)Four in a Square (7+, 2 jucatori)Off Board (7+, 2 jucatori)Greek Salad (6+, 2-6 jucatori, cca 15 minute)Smart Car (4+, 1 jucator)Mancala (6+, 2 jucatori)Magformers (5+, 1 jucator)Quadrillion (7ani+, 1 jucator)Quoridor Mini (6+, 2-4 jucatori)Pylos (8+, 2 jucatori)Gobblet (7+, 2 jucatori)Eclipse (8+, 2 jucatori)Batik (6+, 2 jucatori)Quoridor Junior (5+, 2-4 jucatori)Quarto (6+, 2 jucatori)Magformers Cruisers (6+, 1 jucator)Octi (6+, 2 jucatori)Airport Trafic Control (8+, 1 jucator)Iq Twist (6+, 1 jucator)Gogetter Prince & Dragon (5+, 1 jucator)Go Getter Cat & Mouse (5+, 1 jucator)Meta Forms (6+, 1 jucator)Oops! (7+, 1 jucator)TheWeb (7+, 2 jucatori)Trixo (7+, 2 jucatori)Titanic (SCOS DIN FABRICATIE)Camelot Junior (4+, 1 jucator)Antivirus (7+, 1 jucator)Quoridor Classic (6+, 2-4 jucatori)Marrakech (8+, 2-4 jucatori, 30-40 min)Kabaleo (8+, 2-4 jucatori)Cubulus (8+, 2-3 jucatori)Inside (8 ani +, 2 jucatori)Busy Bugs (7+, 1 jucator)Canibal Monsters (8+, 1 jucator)Tangoes - People (5+, 1 jucator)Tangoes - Animals (5+, 1 jucator)Tangoes - Objects (5+, 1 jucator)Troy (7+, 1 jucator)Bricks (5+, 1 jucator)Aquabelle (6+, 1 jucator)Camouflage Extensie joc (7+, 1 jucator)Magic Forest (5+, 1 jucator)Temple Trap (7+, 1 jucator)Road Block (7+, 1 jucator)IQ Blox (6 ani+, 1 jucator)Anaconda (7 ani +, 1 jucator)Next (8 ani+, 2-6 jucatori)Hide & Seek Pirates (5+, 1 jucator)Jungle Speed (8+, 2-8 jucatori)PerudoArchitecto (5+, 1 jucator)Trucky 3IQ FitBack to Back (7 ani+, 1 jucator)IQ Splash (6 ani+, 1 jucator)Hide & Seek Safari extensie joc (7+, 1 jucator)Metroville (8+, 1 jucator)Day & Night (2-5 ani, 1 jucator)Chicken Shuffle (6 ani +, 1 jucator)City Maze (7ani+, 1 jucator)Bunny Boo (2-5 ani, 1 jucator)Penguins Parade (5-10 ani, 1 jucator)Waterworld (5 ani +, 1 jucator)Bend it (7 ani +, 1 jucator)Noah ArkIQ Candy (7 ani+, 1 jucator)Quixo Classic ( 6ani +, 2-4 jucatori)Quixo Mini (6 ani +, 2-4 jucatori)IQ Link (8 ani +, 1 jucator)Angry Birds on Top (5 ani+, 1 jucator)Angry Birds under construction (7+, 1 jucator)Sputnik (6 ani +, 2-6 jucatori)Winomino (SCOS DIN FABRICATIE)Gyges (8 ani +, 2 jucatori)Katamino Pocket (8 ani +, 1 jucator)Regatta (5 ani +, 2 jucatori)Tangoes Paradox (10 ani+, 1 jucator)Stratopolis (8ani+, 2 jucatori)Katamino (3 ani+, 1 jucator)Katamino Duo (3 ani+, 1-2 jucatori)Quarto Pocket (8 ani+, 2 jucatori)SpongeBob (6ani+, 1 jucator)Home Sweet Home (8 ani+, 2-4 jucatori)Dixit (8 ani+, 3-6 jucatori)Bohnanza (12 ani+, 2-5 jucatori)IQ Steps (8 ani+, 1 jucator)7Wonders (10 ani+, 2-7 jucatori)Timeline - inventii (8ani+. 2-8 jucatori)Chromino (6 ani+, 1-8 jucatori)Dixit Odissey (8 ani+, 3-12 jucatori)Continental Express (8 ani+, 2-4 jucatori)Dobble (6 ani+, 2-8 jucatori)Mascarade (10 ani+, 2-13 jucatori)Brain Cheeser (6 ni+, 1 jucator)Ticket to Ride Europe (8ani+, 2-5 jucatori)Three little piggies (3-6 ani, 1 jucator)IQ Puzzler Pro (6 ani+, 1 jucator)IQ XoXo (6 ani+, 1 jucator)Little Red Ridding Hood (4 ani+, 1 jucator)Walls and Warriors (8 ani+, 1 jucator)Temple Connection (7 ani+, 1 jucator)Jump In (7 ani+, 1 jucator)IQ Focus (8 ani+, 1 jucator)Deducktion (6ani+, 1 jucator)Hide and Seek Jungle (7ani+, 1 jucator)Antivirus Mutation (7ani+, 1 jucator)Penguins Pool Party (6ani+, 1 jucator)Ghost Hunter (6ani+, 1 jucator)Hide and Seek Pirates Jr (6 ani+, 1 jucator)Parking Puzzler (6 ani+, 1 jucator)Dinosaurs Mystic Land (6 ani+, 1 jucator)North Pole! (6ani+, 1 jucator)
© Logic Games - Toate drepturile rezervate    Termeni si Conditii
realizat de Tecranet
Pentru copii ClickLink.ro
Mind Lab
Gradinita Marry Poppins Bucuresti
Gradinita Dreams World Bucuresti Gradinita Bambi Bucuresti